Športne stave

Ste ljubitelji športa? Preizkusite svojo srečo ali znanje in vplačajte športne stave na izbranih T TOČKAH po vsej Sloveniji.

Na voljo so stave na nogomet, košarko, rokomet, hokej, tenis, baseball… Najboljša ponudba za zagrete gledalce in navijače športnih dogodkov.


Športne stave organizira Športna loterija Slovenije.

 

Na naših prodajnih mestih lahko vplačate športne stave in druge igre športne loterije kot so Gol napoved, Toto gol, vplačate lahko tudi vplačilni listek za povečanje stanja na vašem kontu za spletno igranje iger na srečo, na stavnici Športne loterije.

Minimalno vplačilo na kombinacijo na stavni listek znaša 0,45 EUR, največje pa 250,00 EUR. V primeru sistemske stave je minimalno vplačilo na kombinacijo enako 0,10 EUR (skupno vplačilo kombinacij z listka mora biti vsaj 0,45 EUR). Vrednost dobitka na posameznem stavnem listku ne sme presegati 5.000,00 EUR. Vrednost dobitka, do katerega se davek ne plačuje pa je 299,99 EUR. Tako kot vplačila lahko na naših prodajnih mestih opravite tudi izplačila dobitnih listkov do vrednosti 2.000€, če to dopušča stanje gotovine v blagajni na prodajnem mestu. Dobitke nad 2.000€ izplačuje Športna loterija na sedežu v Ljubljani.


Prodajna mesta

Prodajna mesta

Poiščite vam najbližje prodajno mesto s pomočjo interaktivnega zemljevida.

* Vsa prodajna mesta ne nudijo vseh storitev T TOČKE. Za točen nabor storitev obiščite prodajno mesto.